Landelijke buitendeuren in aluminium voor een warme sfeer

Droom je van een charmant en sfeervol huis? Met landelijke buitendeuren van Vitralux creëer je dat warme gevoel in no time. We maken je aluminium buitendeuren helemaal op maat van jouw wensen. Je gasten zullen zich meteen welkom voelen in je gezellige stekje.

Charmant en gezellig

Buitendeuren in landelijke stijl stralen charme en gezelligheid uit. De landelijke stijl komt het best tot uiting in warme kleuren en zachte vormen zoals bogen. Landelijke buitendeuren zijn al jaren een populaire keuze en dat zal niet snel veranderen. De landelijke stijl blijft in de mode dankzij zijn warme en welkome uitstraling.

Landelijke buitendeuren

De voordelen van aluminium buitendeuren

Landelijke buitendeuren laat je best in aluminium maken in plaats van in hout of pvc. Wij werken uitsluitend met aluminium omdat het een groot aantal voordelen heeft ten opzichte van pvc of hout.

Aluminium is een licht materiaal, maar wel zeer sterk. Daardoor kan het grote glaspartijen dragen, zelfs met smalle profielen. Het sterke karakter van aluminium zorgt er tevens voor dat het lang meegaat en dat je landelijke aluminium buitendeuren niet zomaar kapot gaan of vervormd worden door extreme weersomstandigheden.

Aluminium profielen hebben een thermische onderbreking, wat de isolatiewaarde enorm doet stijgen. Het materiaal op zich is niet zo’n goede isolator, maar de aluminium profielen van Reynaers zijn dat, dankzij die onderbreking, wel. Met landelijke buitendeuren van Vitralux heb je geen last meer van storend lawaai en te koude of te warme temperaturen van buiten.

Aluminium kan heel makkelijk bewerkt worden aangezien het een licht materiaal is. Dat biedt oneindig veel mogelijkheden. We kunnen aluminium profielen eenvoudig verzagen en assembleren op maat van jouw wensen. Dat betekent dat jij de touwtjes in handen hebt wat het ontwerp van je landelijke buitendeuren betreft. Bovendien kan je met aluminium kiezen uit meer dan 400 kleuren. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos!

Aluminium deuren hebben amper onderhoud nodig. Ze trekken geen vuil of stof aan, waardoor het volstaat ze één keer per seizoen met een vochtige doek af te kuisen. Bovendien hoef je aluminium profielen niet af te schuren of in te wrijven met olie, zoals bij hout. Je bespaart jezelf dus heel wat tijd én kosten met aluminium deuren op maat.

De landelijke buitendeuren van Vitralux zijn ultraveilig. Doordat aluminium zo sterk is, maken inbrekers geen schijn van kans. Je zit dus helemaal veilig achter je landelijke deuren. Wil je toch een extra veilig gevoel? Kies dan voor bijkomende anti-inbraaksystemen.

Aluminium is een duurzame keuze. Het materiaal gaat levenslang mee en vraagt weinig onderhoud. Wanneer je toch beslist om je aluminium deuren te vervangen, recycleren we het gebruikte aluminium. Dat gebeurt op een milieuvriendelijke manier waarbij het energieverbruik zo minimaal mogelijk is.

Landelijke buitendeuren

Een landelijke buitendeur met glas

Geef je landelijke voordeur een elegante touch met glaswerk. Glas komt de landelijke stijl ten goede. De extra lichtinval zorgt voor meer warmte en een leuk schaduwspel in je inkomhal. Bij landelijke buitendeuren zit het glas meestal bovenaan de deur waardoor je privacy bewaard blijft. Je kan er ook voor kiezen het glas aan de zijkant, onderkant of in het midden van de deur te verwerken. Om de inkijk dan zoveel mogelijk te beperken, heb je keuze uit verschillende glassoorten zoals mat glas, getint glas en zelfs bedrukt glas.

Sloten en beveiligingssystemen

Onze landelijke buitendeuren maken we met aluminium profielen van Reynaers Aluminium, de marktleider in België wat aluminium profielen betreft. Reynaers staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit. De aluminium profielen van Reynaers zijn ontzettend sterk en bieden al een goede beveiliging tegen inbraak, maar de profielfabrikant biedt ook bijkomende beveiligingssystemen aan. Je landelijke buitendeuren kan je beveiligen met speciale sloten die extra scharnieren en eventueel dievenklauwen hebben.

Om te vermijden dat je ooit je sleutel vergeet, kan je je buitendeuren beveiligen met een elektrisch systeem. Bij Vitralux heb je keuze uit een keypad waarop je een code intikt of een vingerscanner die je vingerafdruk en die van je gezinsleden herkent. Die sleutel heb je dus niet meer nodig!

Landelijke buitendeuren
Landelijke buitendeuren
Landelijke buitendeuren
Landelijke buitendeuren

Liever een andere stijl?

Denk je dat een moderne stijl beter bij jou en je woning past? Of weet je helemaal nog niet goed wat je wil? Bekijk dan eens onze pagina over moderne buitendeuren en vergelijk met de landelijke stijl. Onze experten staan ook steeds voor je klaar om je te begeleiden in je beslissing. Ze geven je het beste advies en helpen je de juiste keuze maken.