Ramen en deuren op maat

Voor ramen en deuren op maat moet je bij Vitralux zijn. Wij gaan 100% voor maatwerk. Geen standaardoplossingen bij ons, wij behandelen elk project als een unieke opdracht.  Als klant sta je op de eerste plaats. Bij ons kan je een persoonlijke aanpak, tot in de puntjes uitgewerkte projecten en toegewijde experten verwachten.

Maatwerk
Maatwerk

Ramen op maat

Ben je van plan een huis te bouwen of verbouwen en wil je ramen in een speciale stijl of formaat? Vitralux klaart de klus. Of je nu een piepklein raampje op zolder wil of een volledige wand in glas, voor ons is geen uitdaging te moeilijk. We ontwerpen je ramen en deuren op maat en lossen je verwachtingen met plezier in.

Maatwerk

Deuren op maat

Geen ramen zonder deuren natuurlijk. Voor een mooi afgewerkt resultaat wil je dat je ramen en deuren perfect bij elkaar passen. Bij Vitralux kijken we naar de stijl van je woning en geven we advies over de beste keuze voor jou. Grote of kleine, enkel of dubbele, moderne of landelijke buitendeuren, alles is mogelijk. We ontwerpen je ramen en deuren op maat zodat jij je toekomst kan bouwen in een prachtig huis.

Maatwerk

Veranda’s op maat

Met een veranda op maat creëer je een echte meerwaarde voor je woning. Je geniet langer van je tuin in een veranda die perfect past bij je huis. We bekijken samen met jou wat de ideale grootte, stijl en kleur zijn en maken een persoonlijk ontwerp dat uniek is voor jouw woning. Een veranda met ramen en deuren op maat is een duurzame keuze waar je je leven lang van geniet.

Maatwerk

Woonuitbreidingen op maat

Als je je woonuitbreiding door Vitralux laat bouwen, mag je een perfect afgewerkt resultaat verwachten. We ontwerpen je leefveranda naar jouw wensen en houden rekening met wat mogelijk is. Onze specialisten meten alles nauwkeurig op en maken een gedetailleerd plan op jouw maat. We bouwen je leefveranda precies zoals jij het wil en assembleren de ramen en deuren op maat van je aanbouw.

Voordelen van aluminium

De ideale materiaalkeuze voor maatwerk is aluminium. Het is een zeer licht materiaal waardoor het makkelijk bewerkbaar is. Die eigenschap is belangrijk bij maatwerk. Omdat we al onze profielen zelf verzagen en assembleren, is flexibiliteit nodig. De ontwerpmogelijkheden met aluminium zijn eindeloos, wat jou een onbeperkte keuze geeft. Daarnaast heeft aluminium nog tal van andere voordelen:

  • voortreffelijke isolatie
  • keuze uit meer dan 400 ral-kleuren
  • weinig onderhoud
  • inbraakveilig
  • zeer sterk
  • 100% recycleerbaar
  • gaat levenslang mee
Maatwerk

Onze werkwijze

De eerste stap naar je droomveranda of ramen en deuren op maat is een plaatsbezoek. Een van onze specialisten komt bij je langs om te bespreken wat jij wil en wat er mogelijk is. Idealiter meten we tijdens dat bezoek alles al op. Vervolgens maken we binnen de week een offerte op en dienen we samen met jou de eventuele bouwaanvraag in. Als jij akkoord gaat met de offerte, maken onze technische tekenaars een gedetailleerd plan op. Ze ontwerpen je ramen en deuren op maat, naar jouw voorkeuren. Als het plan definitief goedgekeurd is, bestellen we alle nodige materialen en gaan we aan de slag in ons atelier. Daar verzagen we de raam- en deurprofielen op maat en assembleren ze tot een geheel. In het geval van een veranda of woonuitbreiding voeren we ook eventuele grondwerken uit. De volgende stap is de effectieve bouw van je veranda of woonuitbreiding of de plaatsing van je ramen en deuren. Als laatste plaatsen we eventuele zonwering en muggenramen en werken we binnen alles af.

Onze troeven

Bij Vitralux denken we graag met je mee. Samen met jou creëren we een meerwaarde voor je woning. Dat doen we door je bij te staan met advies en creatieve ideeën. Ons ontwerpteam laat zijn creatieve brein los en komt zo tot verfrissende concepten. Uiteraard overleggen we steeds onze plannen met jou en houden we rekening met jouw wensen. Samen komen we tot het beste resultaat.

Doordat we enkel op maat werken, zijn grote en complexe projecten geen probleem voor ons. Integendeel, we houden wel van een uitdaging. Het liefst van al bijten we ons elke dag vast in ingewikkelde constructies en grote totaalprojecten. Een woonuitbreiding met grote raampartijen, twee aparte lichtstraten en verlichting in het plafond? Let’s do it!

Als klant krijg je altijd een gedetailleerd plan van de werken. Nadat we bij jou zijn langsgekomen, ontwerpen we een plan in ons eigen technische tekenbureau. We houden rekening met de haalbaarheid van je ideeën en proberen zo creatief mogelijk aan de slag te gaan. Zo blazen we jou van je sokken met een veranda, woonuitbreiding of ramen en deuren op maat. Heb je al plannen van een architect? Dan bekijken we die en passen we aan waar nodig in samenspraak met de architect.

Vitralux is je partner voor ramen en deuren op maat van a tot z. Vanaf het eerste contactmoment tot en met het laatste vliegenraam staan we voor je klaar. We ontwerpen je veranda, woonuitbreiding, ramen en deuren op maat van wat jij graag ziet en werken alles tot in de puntjes af. Wens je nog zonwering of vliegenramen, zelfs lang na de plaatsing van je veranda of ramen? Dan installeren we die met plezier voor jou. We laten je huis netjes achter en zorgen dat jij niks meer hoeft te doen. Daar mag je op rekenen.

Om maatwerk van topniveau te garanderen, werken we enkel met de beste materialen. We selecteren onze leveranciers met veel zorg en aandacht voor kwaliteit. Onze belangrijkste grondstoffen halen we bij Reynaers Aluminium en Saint-Gobain, het beste van Belgisch en Frans vakmanschap gecombineerd. Reynaers is marktleider in aluminium profielen in België en daarom de beste keuze voor Vitralux. Het glas van Saint-Gobain is van hoogwaardige kwaliteit en ideaal voor grote, maar ook kleine, glaspartijen.

Familiebedrijf Vitralux heeft al meer dan 40 jaar ervaring in veranda’s, woonuitbreidingen, ramen en deuren op maat. Onze medewerkers zijn echte experten in hun vak en weten wat voor jou de beste keuze is. Neem een kijkje naar onze realisaties om het met je eigen ogen te zien.