Met een landelijke veranda geniet je het hele jaar door van je tuin

Wil je meer genieten van je tuin, ook in de winter? Dan is een landelijke veranda op maat iets voor jou. Landelijke veranda’s stralen namelijk veel warmte en gezelligheid uit. In de herfst of winter zit je dus lekker knus binnen terwijl je toch de prachtige kleuren van de natuur bewondert.

Kenmerken van een landelijke veranda

Een landelijke veranda heeft een aantal typerende kenmerken:

  • kleine ramen in roedeverdeling
  • decoratieve dakranden
  • sierlijke raamprofielen
  • lichtkoepel in het dak

Uiteraard is de keuze aan jou om een of meerdere elementen wel of niet te integreren in jouw landelijke veranda. We werken volledig op maat, dus jij beslist hoe je veranda eruitziet.

Landelijke veranda’s

Je landelijke veranda voor het leven

Een aluminium veranda op maat gaat heel je leven mee.  Ze is bestand tegen weer en wind en super onderhoudsvriendelijk. Daarom is het de ideale keuze voor wie de rest van zijn leven zorgeloos wil genieten van een mooi uitzicht op zijn tuin.

Landelijke veranda’s

100% maatwerk

Jouw landelijke veranda wordt helemaal op maat ontworpen en geplaatst. We zorgen dat je veranda perfect aansluit bij de architectuur van je woning. Samen met jou bepalen we de ideale grootte, stijl en afwerking. De landelijke veranda van je dromen komt eraan!

Landelijke veranda’s

Landelijke veranda’s in elke kleur

Landelijke veranda’s hebben meestal een zachte of lichte kleur, maar dat hoeft niet per se. Met de aluminium profielen van Reynaers kies je uit meer dan 400 kleuren. Licht, donker of opvallend, de keuze is aan jou.

Landelijke veranda’s

Geen last van koude

In je landelijke aluminium veranda vertoef je het hele jaar door in aangename temperaturen. Aluminium profielen werken zeer isolerend en houden extreme temperaturen buiten. Zo geniet je zowel in de zomer als in de winter van het uitzicht op je prachtige tuin vanuit je landelijke veranda.

Landelijke veranda’s

De beste materialen

Voor jouw landelijke veranda werken we enkel met hoogkwalitatieve materialen. Onze zorgvuldig uitgekozen producenten leveren echt vakmanschap. Als trouwe partner van Saint-Gobain en Reynaers Aluminium garanderen we de beste kwaliteit voor jouw landelijke veranda.

Landelijke veranda’s

Inbraakveilig

Aluminium heeft uitzonderlijke eigenschappen en voordelen. Het materiaal is ijzersterk en daarom zeer inbraakveilig. De aluminium profielen van Reynaers bieden daarenboven extra bescherming tegen inbraak met specifieke beveiligingssystemen. In je landelijke aluminium veranda zit je dus helemaal veilig.

Landelijke veranda’s

Oneindig veel designmogelijkheden

Geen enkel ander materiaal biedt zoveel ontwerpmogelijkheden als aluminium. Door het lichte karakter van aluminium kan je het makkelijk bewerken. Zowat elk verandaontwerp dat je in gedachten hebt, is mogelijk met aluminium. Keuzestress door de vele mogelijkheden? Onze verandaspecialisten geven je professioneel advies.

Wat kost een landelijke veranda?

De prijs van een landelijke veranda hangt af van verschillende factoren. Ten eerste speelt de grootte een belangrijke rol. Een kleine veranda kost minder dan een grote veranda. Een tweede factor is het ontwerp. Werk je met ingewikkelde constructies en lichtkoepels, dan stijgt de prijs. Verder heeft ook de materiaalkeuze een invloed op de prijs van je veranda. Hout en aluminium zijn duurder dan pvc, maar van betere kwaliteit. Bij Vitralux gebruiken we enkel aluminium. Dat is een stevig en veelzijdig materiaal dat veel mogelijkheden biedt. Een aluminium veranda is dus de perfecte oplossing want:

  • goedkoper dan hout
  • minder onderhoud nodig dan bij hout
  • betere kwaliteit dan pvc
  • veel meer ontwerpmogelijkheden dan bij hout of pvc

Wil je een beter idee krijgen van de prijs van je landelijke veranda? Kom eens praten met een van onze experten.

Landelijke veranda’s

Een compleet afgewerkte landelijke veranda

Om optimaal te genieten van je veranda zijn extra opties mogelijk. Wil je af en toe eens pauze nemen van de zonnestralen? Laat dan kwalitatieve Renson zonwering plaatsen op je veranda. Ook rolluiken kunnen in de zomer extra bescherming bieden tegen de zon en de warmte. Geniet van een zomers briesje door je schuifraam open te zetten, maar houd de muggen en wespen buiten met een vliegenraam.

Landelijke veranda’s

Toch niet zo’n fan van landelijke veranda’s?

Houd je meer van een strak design met rechte lijnen? Dan is een moderne veranda iets voor jou. Moderne veranda’s passen goed bij elk type woning en laten extra veel licht binnen voor een open gevoel. De integratie van je tuin in je woning is optimaal met een moderne veranda dankzij de grote doorlopende raampartijen.

Heb je geen idee of je voor landelijk of modern moet gaan? Vraag advies aan een van onze verandaspecialisten.

Meer over moderne veranda’s

Je eigen verandaspecialist

Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Weet je nog niet goed welke stijl je wil of hoe groot je je landelijke veranda wil? Je persoonlijke expert helpt je de juiste keuzes maken. Door de jarenlange ervaring geven onze medewerkers je het beste advies. Om jou zoveel mogelijk te ontzorgen, krijg je je persoonlijke verandaspecialist. Hij of zij is je vertrouwenspersoon van begin tot einde. Zit je met vragen of bezorgdheden? Dan lost hij of zij die zo snel mogelijk voor je op. Een centraal aanspreekpunt zorgt ervoor dat alle informatie snel en efficiënt tot bij jou geraakt. Zit je met een probleem of vraag nadat je veranda gebouwd is? Geen zorgen. Zelfs jaren na de werken staat je Vitralux-expert nog voor je klaar.

Hoe wordt je landelijke veranda gebouwd?

We starten door te luisteren naar jou. We bespreken jouw verwachtingen en wensen en bekijken de mogelijkheden. We komen ter plaatse alles opmeten en maken binnen de week een offerte op. Indien een bouwaanvraag nodig is, dienen we die samen met jou in. Wanneer we goedkeuring krijgen, bestellen we de aluminium profielen en de beglazing bij onze leveranciers. Op basis van het plan dat onze technische tekenaars in de tussentijd ontwierpen, verzagen en assembleren we de profielen op maat. Inmiddels voeren we de eventuele grondwerken uit voor de bouw van je landelijke veranda. Vervolgens plaatsen we je veranda en werken ze tot in de puntjes af. We installeren de eventuele zonwering of rolluiken en laten je veranda netjes achter zodat jij meteen kan genieten.

Landelijke veranda’s
Landelijke veranda’s
Landelijke veranda’s
Landelijke veranda’s
Landelijke veranda’s