Vitralux, jouw expert in ramen en deuren in Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een specialist in ramen en deuren in West- en Oost-Vlaanderen? Vitralux heeft meer dan 40 jaar ervaring in aluminium ramen en deuren op maat en plaatste al meer dan 10 000 veranda’s. We ontwerpen en plaatsen ramen en deuren voor je nieuwbouwwoning of verbouwing én bouwen veranda’s en woonuitbreidingen voor extra leefruimte.

Neem contact met ons op Vraag je offerte aan

Contact

Waarom kiezen voor Vitralux?

Vitralux is een betrouwbare partner voor je veranda’s, woonuitbreidingen, overkappingen, ramen en deuren in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Henegouwen. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat onze klanten op de best mogelijke manier te helpen. Als klant word je gehoord, wij luisteren naar jouw verhaal, naar jouw wensen en dromen en proberen die waar te maken. Bij ons krijg je geen valse beloftes. We werken af waaraan we begonnen zijn en doen dat tot in de puntjes. Op ons kan je rekenen, van begin tot einde en zelfs lang na de bouw van je veranda of ramen en deuren op maat. Daarnaast kiezen we onze leveranciers zorgvuldig uit. We werken enkel met hoogwaardige materialen zodat we jou de beste kwaliteit kunnen garanderen. Met ramen en deuren op maat of een veranda of woonuitbreiding van Vitralux geniet je je leven lang.

Neem contact met ons op

Heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Vraag je offerte aan

Ben je overtuigd van Vitralux en wens je een offerte aan te vragen? Vul dan onderstaand formulier in. We beantwoorden je offerteaanvraag zo snel mogelijk.

Contact

Vernieuwde toonzaal

Voor ramen en deuren in West- en Oost-Vlaanderen moet je in onze toonzaal in Kruisem zijn. In 2019 vernieuwden we onze vestiging daar. De nieuwe toonzaal in Kruisem is maar liefst 500m2 groot. Kom gerust eens langs en ontdek ons aanbod aan veranda’s, woonuitbreidingen, ramen, deuren, pergola’s en carports. In onze showroom kan je meteen ook praten met een van onze experts. Ze staan je met veel plezier te woord en geven je het beste advies op jouw maat.

Wie van Henegouwen of Waals-Brabant is, kan ook terecht in onze toonzaal in Quaregnon. Je krijgt er een goed idee van ons aanbod. Ook in Quaregnon staan onze experten klaar om al je vragen te beantwoorden.