Haal meer licht in huis met een aluminium veranda

Met een aluminium veranda haal je elke dag het zonnetje in huis. In jouw glasoase creëer je een gezellige plek waar je het hele jaar aangenaam vertoeft. Tijdens de zomer vind je verkoeling in je veranda met zonwering. In de winter geniet je nog steeds van je tuin terwijl je lekker warm binnen zit. Combineer the best of both worlds met een aluminium veranda op maat.

Veranda’s

Duurzame veranda’s op maat

Bij Vitralux gaan we niet voor standaardoplossingen. We denken mee met onze klanten en zorgen steeds voor de beste uitkomst.

Veranda’s

Maatwerk

Wij maken je Vitralux veranda volledig op maat, helemaal aangepast aan jouw wensen. We komen bij jou langs om alles op te meten en maken dan een plan op in onze technische tekenstudio. Zo ontwerpen we je aluminium veranda compleet zoals jij het wil.

Veranda’s

Kwalitatieve materialen

Vitralux werkt enkel met de beste materialen. Wij zijn trouwe partner van Reynaers Aluminium. Het glas dat we gebruiken komt van Saint-Gobain, een innovatief en betrouwbaar glasbedrijf. De combinatie van die twee kwaliteitsmerken zorgt ervoor dat jouw aluminium veranda jarenlang meegaat.

Veranda’s

Goede isolatie

Aluminium profielen bieden een voortreffelijke isolatie. Daarom is aluminium het materiaal bij uitstek voor je veranda. In de winter houdt het de koude buiten en in de zomer blijft je veranda lekker koel. Ook het glas dat we gebruiken is extra isolerend zodat de temperatuur in je aluminium veranda altijd aangenaam is.

Veranda’s

Veranda’s in elke kleur

Aluminium heeft als voordeel dat het in meer dan 400 kleuren beschikbaar is. Welke stijl of kleur je ook wil, met aluminium is veel mogelijk. Ook in afwerking zijn er tal van opties. Een matte of glanzende finish voor je veranda? It’s up to you!

Veranda’s

Ons eigen atelier

Wij kopen geen geassembleerde profielen en glazen aan. Nadat we alles bij jou thuis opgemeten hebben, gaan onze vakmensen aan de slag. We verzagen alles op maat in ons eigen atelier. We assembleren de aluminium profielen voor je veranda in onze werkplaats en monteren ze ter plaatse bij jou. Zo krijg jij de aluminium veranda die je altijd al wou.

Veranda’s

Oneindig veel ontwerpmogelijkheden

Aluminium biedt oneindig veel mogelijkheden qua design. Doordat het een heel licht maar sterk materiaal is, kan het in veel verschillende vormen en uitwerkingen gemaakt worden.

Aluminium veranda’s in jouw stijl

Veranda’s bestaan er in alle kleuren, maten en stijlen. Wat je smaak ook is, bij Vitralux luisteren we naar jouw wensen. We bouwen de veranda van je dromen in de stijl die jij voor ogen hebt.

Veranda’s

Moderne veranda’s

Houd je van grote raampartijen en afgelijnde vormen? Dan is een moderne veranda iets voor jou. Met de aluminium profielen van Reynaers creëren we een strakke look voor je veranda. Moderne veranda’s zijn enorm populair en passen bij elk huis. Een moderne aluminium veranda is de ideale keuze voor wie graag veel lichtinval heeft en geen fan is van tierlantijntjes.

Lees meer over moderne veranda’s

Veranda’s

Landelijke veranda’s

Wil je dat je veranda romantiek en gezelligheid uitstraalt? Met een landelijke veranda leef je als in een sprookje. Geen grote raampartijen, wel kleine vensters met aluminium profielen in zachte tinten. Het licht valt je veranda binnen langs verschillende hoeken, wat voor een mooi schouwspel zorgt. De typisch decoratieve dakranden geven je aluminium veranda een extra warme touch.

Ontdek meer  over landelijke veranda’s

Afwerking van je aluminium veranda

Heb je toch niet zo graag voortdurend de zon op je gezicht? Geen probleem, wij plaatsen ook zonwerende screens op je veranda. Zo beslis je zelf wanneer je het zonlicht binnenlaat. Om je veranda ook ’s nachts lekker warm en donker te houden, kan je kiezen voor handmatige of automatische rolluiken. Maak van je veranda tot slot dé aangenaamste plek in je huis met muggenramen. Geen last van gezoem of jeukende benen wanneer je ’s avonds naar de ondergaande zon staart.

Veranda of woonuitbreiding?

Veranda’s en woonuitbreidingen worden soms met elkaar verward. Een veranda bestaat enkel uit profielen en glas. De raampartijen komen dus tot op de grond en ook het dak bestaat uit glas. Bij een woonuitbreiding gaat het eerder om een extra deel aan de woning dat grotendeels, maar niet uitsluitend, uit glas bestaat. De integratie in de woning is dus groter bij een woonuitbreiding.  Weet je niet zeker welke oplossing voor jou het beste is? Kom praten met een van onze experts voor het beste advies.

Meer info over woonuitbreidingen

Veranda’s
Veranda’s
Veranda’s
Veranda’s
Veranda’s
Veranda’s
Veranda’s

Een persoonlijke aanpak

Bij Vitralux krijg je een persoonlijke aanpak. We denken mee met onze klanten en willen een betrouwbare partner zijn tijdens jouw zoektocht naar een perfecte veranda. We creëren samen met jou een meerwaarde voor je woning en begeleiden je met ideeën om de veranda van je dromen te bouwen. Doorheen het hele traject kan je rekenen op een centraal aanspreekpunt én vertrouwenspersoon die je van a tot z bijstaat in je keuzes. Je persoonlijke verandaspecialist helpt je met het ontwerp van je veranda, maar ook met administratieve zaken zoals bouwaanvragen indienen en premies aanvragen. Zelfs nadat je aluminium veranda geplaatst is, staan we bij Vitralux nog jaren klaar voor al je vragen en bezorgdheden.

Neem contact op

Vitralux gaat geen enkele uitdaging uit de weg

Het Vitralux-team houdt wel van een challenge. Door onze jarenlange ervaring zijn we echte veranda-experts die van niks bang zijn. Ingewikkelde constructies met grote raampartijen of specifieke afwerkingen schrikken ons niet af, integendeel. Onze klanten komen op de eerste plaats en we doen er alles aan om hen de aluminium veranda van hun dromen te geven. Zo houden wij onze klanten tevreden en blijven we onszelf keer op keer uitdagen.

Veranda’s

Hoe wordt je aluminium veranda gebouwd

Allereerst komen we bij jou thuis langs om te kijken naar de mogelijkheden. We bespreken jouw verwachtingen en meten de ruimte op. Daarna maken we een offerte op en begeleiden we je bij het indienen van een bouwaanvraag. Wanneer de offerte en bouwaanvraag goedgekeurd zijn, maken we een plan in ons technische tekenbureau, helemaal volgens jouw wensen. We bekijken tevens welke grondwerken er moeten gebeuren en voeren die uit. Wanneer het plan definitief is, bestellen we de glazen en de aluminium profielen en assembleren we die zelf in ons atelier. Als de grondwerken klaar zijn, monteren we de profielen en beglazing ter plaatse. Je aluminium veranda is nu zo goed als af, er rest ons enkel nog de binnenafwerking en eventuele buitenafwerking. Daarna kan jij jarenlang genieten van je splinternieuwe veranda.