Een moderne veranda voor extra veel licht

Met een moderne veranda zit je altijd goed. Dankzij de typische grote raampartijen en slanke profielen haal je met een moderne aluminium veranda extra veel licht in huis. Een moderne veranda past bovendien bij elk type woning. Geef je klassieke huis een hedendaagse touch of trek de stijl van je moderne woning door in je veranda.

Moderne veranda’s

Je moderne veranda voor het leven

Een moderne aluminium veranda is tijdloos. Dankzij de simpele en strakke stijl van een moderne veranda, blijft ze altijd in de mode. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over trends. Daarnaast werken we bij Vitralux met de beste materialen zodat jij je hele leven lang van je veranda kan genieten.

Moderne veranda’s

Alles op maat

Wij luisteren naar je wensen en maken je moderne veranda volledig op maat, zoals jij het wil. Nadat we bij jou zijn langsgekomen om alles op te meten, maken we een gepersonaliseerd plan op in onze technische tekenstudio. Zo creëren we de moderne veranda die jij wil.

Moderne veranda’s

Hoogwaardige materialen

Wij maken jouw moderne veranda enkel met hoogwaardige materialen en kiezen onze leveranciers zorgvuldig uit. Aluminium profielen halen we bij Reynaers Aluminium, de nummer één in België. Neem daar het hoogwaardige glas van Saint-Gobain bij en je krijgt een onverwoestbare veranda.

Moderne veranda’s

Uitstekende isolatie

Wist je dat aluminium profielen een zeer hoge isolatiewaarde hebben? Daardoor is  aluminium het ideale materiaal voor je moderne veranda. In de winter blijft de koude buiten en in de zomer weert het de hete zon af. In je moderne aluminium veranda van Vitralux vertoef je het hele jaar door in aangename temperaturen.

Moderne veranda’s

Rood, geel, blauw of zwart

Wil je een opvallende rode veranda of ga je voor subtiel grijs? Dankzij de aluminium profielen van Reynaers, is het allemaal mogelijk. Je kan kiezen uit meer dan 400 RAL-kleuren. Daarnaast heb je tal van mogelijkheden voor de afwerking van je aluminium profielen. Mat of glanzend? Jij beslist!

Moderne veranda’s

Vitralux-atelier

In ons eigen Vitralux-atelier werken we aan de moderne veranda van je dromen. We kopen aluminium profielen aan en verzagen die op maat van jouw veranda. Daarna assembleren we de profielen zelf en monteren we alles ter plaatse bij jou. Wij bouwen met de allergrootste zorg de moderne veranda die jij voor ogen hebt.

Moderne veranda’s

1001 ontwerpen

Aluminium heeft talloze voordelen, zo ook het aantal ontwerpmogelijkheden. Doordat het een licht maar sterk materiaal is, is het makkelijk bewerkbaar. Je kan aluminium dus buigen en vormen hoe jij het wil. Een moderne veranda op maat was nog nooit zo gepersonaliseerd.

Wat kost een moderne veranda?

De prijzen voor veranda’s variëren. Alles is afhankelijk van de grootte, de stijl, de materialen … Bij Vitralux maken we gebruik van aluminium, een kwalitatief en duurzaam materiaal. Dat zorgt ervoor dat de prijs van je veranda iets hoger ligt dan bij een veranda in pvc bijvoorbeeld. Het voordeel is wel dat je moderne veranda jarenlang meegaat aangezien de levensduur van aluminium zo goed als oneindig is. Een Vitralux-veranda moet je dus zien als een investering op lange termijn. Je geeft iets meer uit in het begin, maar je weet dat je voor de rest van je leven goed zit. Wil je meer info over de prijs van een moderne veranda op maat? Kom langs in een van de showrooms of maak meteen een afspraak met een Vitralux-expert.

Moderne veranda’s

Geniet optimaal van je moderne veranda

Wil je in de zomer geen last hebben van gezoem rond je oren? Overweeg dan een vliegen- of muggenraam in je veranda om die vervelende beestjes buiten te houden. Onze moderne veranda’s zijn dankzij de aluminium profielen en het hoogrendementsglas goed geïsoleerd. Wil je toch een extra bescherming tegen de hete zon in de zomer? Kies dan voor zonwerende screens of rolluiken om je veranda nog beter te beschutten tegen extreme temperaturen.

Moderne veranda’s

Jouw veranda, jouw stijl

Ben je toch niet zo’n fan van die strakke look? Bekijk dan eens onze pagina over landelijke veranda’s. Die stralen meer charme en gezelligheid uit. Ze geven je woning een romantische touch en passen perfect bij tuinen vol rozen en andere bloemen. De kleinere ramen in een landelijke veranda zorgen voor een prachtig tafereel van lichtstralen uit verschillende hoeken.

Weet je niet zeker welke stijl het best bij je woning past? Onze experten staan voor je klaar met professioneel advies.

Meer over landelijke veranda’s

Je persoonlijke verandaspecialist

Een moderne veranda laten bouwen brengt heel wat met zich mee. Gelukkig staat jouw persoonlijke expert voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Hij of zij begeleidt je doorheen het hele proces en staat je bij in elke keuze die je moet maken. Je vertrouwenspersoon denkt met je mee en zoekt samen met jou naar de beste oplossingen. Het is je partner in crime tijdens de weg naar de moderne veranda van je dromen. Als kers op de taart staat je Vitralux-expert zelfs jaren na de bouw van je veranda nog voor je klaar.

Een splinternieuwe moderne veranda van a tot z

Om je moderne veranda te bouwen, moeten we eerst bij je langskomen om je wensen te bespreken. We bekijken samen met jou wat mogelijk is en meten alles op. De tweede stap is de offerte die we binnen de week na het plaatsbezoek voor je opmaken. Als extra service helpen we je met de bouwaanvraag. Daarna gaan we aan de slag in ons technische tekenbureau. We maken een plan en ontwerpen je veranda zoals jij ze wil. Ben jij helemaal tevreden met het ontwerp? Dan bestellen we de aluminium profielen en de glazen waarna we ze zorgvuldig assembleren in ons atelier. Verder gaan we na of er grondwerken nodig zijn die we dan ook uitvoeren. Wanneer die klaar zijn, monteren onze verandaspecialisten de profielen en de beglazing. Na de ruwe bouwwerken is je moderne veranda bijna af. We werken binnen alles proper af en zorgen voor een eventuele buitenafwerking. Wanneer de laatste werkman of -vrouw je woning verlaat, kan jij beginnen met genieten.

Moderne veranda’s
Moderne veranda’s
Moderne veranda’s
Moderne veranda’s
Moderne veranda’s
Moderne veranda’s
Moderne veranda’s

Challenge accepted

Heb je een ambitieus idee maar weet je niet of het haalbaar is? Bij Vitralux houden we van een uitdaging. “Klant is koning”, zeggen ze en dat is bij ons helemaal waar. Wij zijn bereid om een stap verder te gaan voor onze klanten. We laten ons niet afschrikken door ingewikkelde constructies, integendeel. We nemen elke challenge met open armen aan en zetten onze tanden er vol enthousiasme in. Bring it on!