Laat je aluminium buitendeuren op maat maken

Kies aluminium buitendeuren op maat voor je nieuwbouwwoning. Je voordeur is tenslotte het visitekaartje van je huis. Het is de weg langs waar gasten je woning binnenkomen, dus die moet een goede indruk nalaten. Een goede voordeur weerspiegelt de sfeer van de rest van je huis. Laat je aluminium buitendeuren dus op maat maken bij Vitralux.

Buitendeuren op maat

Waarom kiezen voor aluminium buitendeuren van Vitralux?

Wij maken jouw aluminium buitendeuren volledig op maat. Wij kopen aluminium raam- en deurprofielen aan die we zelf verzagen en assembleren in ons atelier. Zo zorgen wij ervoor dat je nieuwe voordeur perfect in je woning past.

Vitralux is trouwe partner van Reynaers Aluminium, gerenommeerd producent van kwalitatieve aluminium raam- en deurprofielen. In combinatie met het hoogrendementsglas van Saint-Gobain krijg je een stevige buitendeur van hoge kwaliteit.

Aluminium profielen hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Je aluminium buitendeuren houden dus zowel warmte en koude als geluid buiten. Met aluminium deuren heb je geen last van extreme temperaturen, straatlawaai, of luide buren.

Aluminium deuren zijn in meer dan 400 RAL-kleuren beschikbaar. Je hebt dus een enorme keuze aan kleuren en afwerkingen voor je aluminium buitendeuren op maat.

Onze aluminium buitendeuren op maat zijn super onderhoudsvriendelijk. Ze hebben geen speciale behandelingen nodig en gaan jarenlang mee. Om je aluminium buitendeur te onderhouden volstaat het ze één keer per seizoen af te wassen met een vochtige doek.

Met aluminium kies je de stijl die jij wil. Het is een licht materiaal dat makkelijk te bewerken is. Rechte lijnen, bogen, afgeronde hoeken of kruisconstructies? De look van je aluminium buitendeuren ligt volledig in jouw handen.

Aluminium buitendeuren in elke stijl

Buitendeuren op maat

Moderne buitendeuren

Een moderne buitendeur is strak en eenvoudig. De moderne stijl is tijdloos en daarom een populaire keuze bij jong en oud. Buitendeuren met deze look zijn polyvalent en passen bij elk type woning.

Moderne deuren

Buitendeuren op maat

Landelijke buitendeuren

Landelijke buitendeuren doen je meteen welkom voelen in je huis. Ze stralen romantiek en gezelligheid uit en geven het gevoel dat de binnenkant van je huis ook heel warm is. Ze passen goed bij landelijke woningen in pastoriestijl of bij boerderijhuisjes en hoeves.

Landelijke deuren

Buitendeuren op maat

Steellook buitendeuren

Steellook is een heel specifieke stijl die razend populair is. Deuren in deze stijl zijn gekenmerkt door glas in combinatie met matzwarte profielen in een rasterpatroon. We zien de stijl vooral opduiken in het interieur, maar ook voor buitendeuren is het een stijlvolle keuze. Door het vele glas is de steellook misschien minder geschikt voor je voordeur, maar achteraan in je woning als buitendeur naar je tuin is het een uitstekende optie.

Kies de uitwerking van je aluminium buitendeuren op maat

Buitendeuren op maat

Aluminium buitendeuren met glas

Veel mensen kiezen glazen buitendeuren voor het esthetische aspect. Buitendeuren met glas ogen mooi en isoleren even goed als andere materialen. Een glazen voordeur laat ook meer licht binnen in je inkomhal, waardoor je een open gevoel krijgt. Om je privacy te bewaren heb je keuze uit verschillende glassoorten zoals mat, getint of zelfs bedrukt glas. Je kan er ook voor kiezen om slechts een klein deel van je deur in glas te laten maken.

Buitendeuren op maat

Compleet aluminium buitendeuren

Met een volledige aluminium buitendeur houd je ongewenste blikken helemaal buiten. Ze zijn ook makkelijker in onderhoud dan aluminium buitendeuren met glas. Een buitendeur volledig in aluminium hoeft ook zeker niet onder te doen qua design. Het polyvalente aluminium is makkelijk te bewerken en om te vormen naar de stijl die jij graag ziet. Met een aluminium buitendeur op maat hoef je geen compromissen te maken. Je kiest voor gemak én stijl.

Laat ook je ramen op maat maken bij Vitralux

Ook voor ramen werken we bij Vitralux met de meest kwalitatieve materialen van de beste leveranciers. Maak van je woning een geheel en laat je aluminium ramen en deuren bij elkaar passen. Vitralux ontwerpt, assembleert en installeert al jouw ramen en buitendeuren voor een mooi afgewerkt resultaat.

Buitendeuren op maat
Buitendeuren op maat
Buitendeuren op maat

Op zoek naar een unieke of speciale voordeur?

Vitralux heeft meer dan 40 jaar ervaring in aluminium buitendeuren op maat. Door die ervaring weten we hoe we onze klanten de beste oplossingen bieden. Wij gaan dan ook steeds een stapje verder. Onze specialisten deinzen niet terug voor uitdagingen. Speciale voordeuren, dubbele achterdeuren of buitendeuren volledig in glas schrikken ons niet af. Heb je dus een heel specifieke stijl in gedachten met ingewikkelde constructies? Dan moet je bij Vitralux zijn. Wij ontwerpen en bouwen je aluminium buitendeuren op maat van jouw behoeften en verwachtingen.

Buitendeuren op maat

Je eigen Vitralux-expert

Als klant sta je bij ons op nummer één. We leggen je dan ook graag in de watten en ontzorgen je zo veel mogelijk. Daarom gaan we voor een persoonlijke benadering. Je krijgt je eigen Vitralux-expert die op al je vragen en bezorgdheden een antwoord of oplossing heeft. Je persoonlijke expert staat je van begin tot einde bij om de juiste keuzes te maken en je advies te geven. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.